Jännittävä F1-kisa Singaporen illassa!

Formulamatka SingaporeenSingaporen Grand Prix ajetaan Marina Bayn ympärillä sijaitsevalla katuradalla myöhään illalla. Jännitystä kisaan tuovat vaihtelevat nopeat ja hitaat ohituspaikat sekä loppusuora, jossa autot saavuttavat jopa huiman 300 km/h nopeuden.

Singapore on vauras ja hyvinvoiva ja se näkyy katukuvassa puhtautena ja turvallisuutena. Matkailijoille riittää tekemistä ja nähtävää: tyylikkäät ostoskeskukset, monipuoliset ravintolat, vehreät viheralueet, loistohotellit, korkeuksissa kiitävät MRT-junat, eläintarha, orkideapuistot, Sentosan saari jne.

Hotellimme sijaitsee F1-radan sisääntuloporttien läheisyydessä!

Hotellimme sijaitsee aivan F1-radan sisääntuloporttien läheisyydessä, jolloin radalle on vain lyhyt kävelymatka! Formulakisojen aikana pidettävien, lipun hintaan sisältyvien konserttien esiintyjät  julkaistaan myöhemmin ensi keväänä.  Matka-Agentit järjestävät formulamatkat Singaporeen niin pienille kuin suurillekin ryhmille. Huolehdimme aina, että F1-osakilpailun lisäksi matkalla on runsaasti aikaa tutustua Singaporen kulttuuriin ja nähtävyyksiin. Kysy tarjousta omalle ryhmällesi! 

Matka-ajankohta ja hinta 

18. - 24.9.2019 (ke-ti) 2150 €/hlö + kisaliput 

Lue lisää allaolevasta linkistä! 

Suosittele meitä