Miltä kuulostaisi F1-matka kavereiden kanssa Monacoon? Entäpä koko perheen loma Espanjassa ja siinä sivussa formulakisat paikan päällä?

Matka-Agentit järjestävät F1-matkoja ympäri maailman koko formulakauden ajan. Myymme lippuja sekä räätälöityjä ja valmismatkoja kaikkiin F1-osakilpailuihin.

Kauttamme voit ostaa opastetut matkat mm. Bahrainiin, Azerbaijaniin, Monacoon, Espanjaan, Itävaltaan, Unkariin, Saksaan, Belgiaan, Italiaan ja Abu Dhabiin Voit lähteä matkaan yksin, perheen, ystävän tai suuremman porukan kanssa – meiltä löytyy aina sopiva matkapaketti!

Koe formulahuuma paikan päällä ja pyydä tarjous omaa matkaasi varten – järjestämme matkat myös suuremmille ryhmille. Kysy myös Paddock-varikkolippuja!

Ota yhteyttä!

Hyvä tietää formulamatkoista

Hintaan sisältyvät palvelut
Matkojen sisältö vaihtelee kisakohtaisesti.  F1-kisaliput eivät sisälly matkan perushintaan vaan ne voi ostaa lisämaksusta toivomaansa kategoriaan, välitämme kisalippuja kaikkiin F1-kisoihin. Tarkista matkan hintaan sisältyvät palvelut aina matkavahvistuksesta.

Kisaliput
Liput on tilattu yhteystyökumppaneidemme kautta ja sen vuoksi lippuhinnat sisältävät myös heidän toimituskulunsa. Kisaliput saadaan Suomeen yleensä viimeistään noin 2 viikkoa ennen lähtöpäivää ja toimitetaan asiakkaille tapauskohtaisesti.  Joissain kohteissa edustajamme jakaa kisaliput paikan päällä, tästä ilmoitetaan etukäteen.  HUOM! Kisalipputilaus on heti sitova ja peruutuskulut 100 %. Lippujen tilauskulut 30 eur/tilaus.

Kuljetukset
Osa matkoista sisältää lentokenttä- ja kisakuljetukset. Koska kyseessä on kisamatka, kuljetukset kisapaikalle lähtevät aikaisin aamulla (klo 7.00–8.00) ja paluu on aika-ajojen/kisan jälkeen. Jos et käytä hintaan sisältyviä kuljetuksia, ilmoita siitä etukäteen matkanjohtajalle. Kisaviikonloppuna tiet lentokentille ja kisapaikoille ovat ruuhkaisia, joten varaudu pitkiin bussimatkoihin ja odotteluun.

Kisa-alue
Bussien parkkipaikat selviävät usein vasta kisa-alueelle saavuttaessa, joten eri päivinä saattaa olla eri parkkipaikka. Käyttäessäsi vain paluukuljetusta, tarkista bussin sijainti matkanjohtajalta. Parkkipaikan sijainti, bussin rekisterinumero ja matkanjohtajan puhelinnumero kannattaa kirjoittaa aina muistiin. Kävelymatkat parkkipaikalta katsomoihin voivat olla pitkiä, joten varaa mukaan hyvät kengät. Kisaradalle kannattaa ottaa mukaan auringolta ja sateelta suojaava varustus, vesipullo sekä korvatulpat ja kiikarit. Älä vie lasisia juomapulloja rata-alueelle, sillä ne poistetaan portilla. Kisalippu tulee säilyttää huolella koko viikonlopun ajan. Jos sinulla on paikka seisomakatsomossa tai numeroimaton istumapaikka, kannattaa paikalle saapua ajoissa, sillä ensimmäiset saavat parhaat paikat käyttöönsä.

Formula 1-kilpailut
Matkanjärjestäjä ei vastaa Formula-kisojen peruuntumisesta, ajankohdan tai paikan muuttumisesta, kilpailuohjelmassa olevista virheistä eikä edellä mainittujen epäkohtien asiakkaille aiheuttamista vahingoista tai kustannuksista.

Matkanjärjestäjän vastuu
Matkanjärjestäjä ei vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat force majoure -tapauksista kuten lakkotilanteet, luonnonkatastrofit, poliittiset selkkaukset tai muut vastaavat tilanteet.

Matkanjärjestäjä ei myöskään vastaa tarjoamaansa valmismatkaan sisältymättömistä järjestelyistä, kuten mahdollisten liityntäkuljetusten toteutumisesta ja matkustajan pyynnöstä välitetyistä lisäpalveluista. Matkanjärjestäjä ei vastaa esitteessä mainittujen internet-sivujen tiedoista.

Vakuutukset
Matkojen hintoihin ei sisälly vakuutuksia. Matkustajan on itse huolehdittava siitä vakuutusturvasta, jonka hän katsoo matkalla tarvitsevansa. Suosittelemme peruutusturvan sisältämän vakuutuksen hankkimista matkan ajaksi.

Tutustu yleisiin valmismatkaehtoihin:
http://matka-agentit.fi/hyva-tietaa/yleiset-valmismatkaehdot/

Matka-agenttien erityisehdot:
http://matka-agentit.fi/hyva-tietaa/matka-agenttien-erityisehdot/

Suosittele meitä

2018 F1 kalenteri 

Kausi alkaa Australiasta 25.3.2018 ja päättyy Abu Dhabiin 25.11. Kalenteriin mahtuu tänä vuonna 21 kisaa. Erikoisuutena on kesän kolme peräkkäistä kisaviikonloppua Euroopassa eli Ranska, Itävalta ja Iso-Britannia. Malesia on poistunut kisakalenterista, mutta Ranska ja Saksa palaavat kalenteriin.

23-25.3.    Australian Grand Prix        
06-08.4.    Bahrain Grand Prix  
13-15.4.    Kiinan Grand Prix        
27-29.4.    Azerbaijan Grand Prix        
11-13.5.    Espanjan Grand Prix        
24-27.5.    Monaco Grand Prix    
8-10.5       Kanadan Grand Prix        
22-24.6.     Ranskan Grand Prix        
29.6.-1.7.   Itävallan  Grand Prix    
6-8.7.        Iso-Britannian Grand Prix        
20-22.7.    Saksan Grand Prix        
27-29.7.    Unkarin Grand Prix        
24-26.8.    Belgian Grand Prix        
31.8.-2.9.    Italian Grand Prix        
14-16.9.    Singaporen Grand Prix        
28-30.9.    Russian Grand Prix        
5-7.10.     Japanin Grand Prix        
19-21.10.    USA:n Grand Prix    
26-28.10.    Meksikon Grand Prix        
9-11.11.    Brasilian Grand Prix    
23-25.11.    Abu Dhabin Grand Prix    

Lähde formula­matkalle!

Täytä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä.