Miltä kuulostaisi F1-matka kavereiden kanssa Monacoon? Entäpä koko perheen loma Espanjassa ja siinä sivussa formulakisat paikan päällä?

Matka-Agentit järjestävät F1-matkoja ympäri maailman koko formulakauden ajan. Myymme lippuja sekä räätälöityjä ja valmismatkoja kaikkiin F1-osakilpailuihin.

Kauttamme voit ostaa opastetut matkat mm. Bahrainiin, Kiinaan, Espanjaan, Monacoon, Itävaltaan, Iso-Britanniaan,  Unkariin, Saksaan, Belgiaan, Italiaan, Singaporeen ja Abu Dhabiin.  Voit lähteä matkaan yksin, perheen, ystävän tai suuremman porukan kanssa – meiltä löytyy aina sopiva matkapaketti!

Koe formulahuuma paikan päällä ja pyydä tarjous omaa matkaasi varten – järjestämme matkat myös suuremmille ryhmille. Kysy myös Paddock-varikkolippuja!

Ota yhteyttä!

Hyvä tietää formulamatkoista

Hintaan sisältyvät palvelut

Matkojen sisältö vaihtelee kisakohtaisesti. F1 -kisaliput eivät sisälly matkan perushintaan, vaan ne voi ostaa lisämaksusta toivomaansa kategoriaan, välitämme kisalippuja kaikkiin F1-kisoihin. Tarkista matkan hintaan sisältyvät palvelut aina matkavahvistuksesta.

Matkaehdot 

Ennakkomaksu on 500 €/hlö. Ennakkomaksun yhteydessä maksetaan myös tilatut kisaliput. Loppumaksun eräpäivä on 40 vrk ennen matkaa. 
Muilta osin noudatetaan Yleisiä Matkapakettiehtoja sekä vastuullisen matkanjärjestäjän, Suomen Matka-Agentit Oy:n erityisehtoja. www.matka-agentit.fi  

Kisaliput

Liput on tilattu yhteystyökumppaneidemme kautta, lippuhinnat sisältävät myös heidän toimituskulunsa. Kisaliput saadaan Suomeen viimeistään noin 2 viikkoa ennen lähtöpäivää ja toimitetaan asiakkaille tapauskohtaisesti. Joissain kohteissa edustajamme jakaa kisaliput paikan päällä, tästä ilmoitetaan etukäteen. HUOM! Kisalipputilaus on heti sitova ja peruutuskulut 100 %. Lippujen tilauskulut 30 €/tilaus.

Kuljetukset

Osa matkoista sisältää lentokenttä- ja kisakuljetukset. Koska kyseessä on kisamatka, kuljetukset kisapaikalle lähtevät yleensä aikaisin aamulla (klo 07.00-08.00) ja paluu on aika-ajojen/kisan jälkeen. Jos et käytä hintaan sisältyviä kuljetuksia, ilmoita siitä etukäteen matkanjohtajalle. Kisaviikonloppuna tiet lentokentille ja kisapaikoille ovat ruuhkaisia, joten varaudu pitkiin bussimatkoihin ja odotteluun.

Kisa-alue

Bussien parkkipaikat selviävät usein vasta kisa-alueelle saavuttaessa, joten eri päivinä saattaa olla eri parkkipaikka. Käyttäessäsi vain paluukuljetusta, tarkista bussin sijainti matkanjohtajalta. Parkkipaikan sijainti, bussin rekisterinumero ja matkanjohtajan puhelinnumero kannattaa kirjoittaa aina muistiin. Kävelymatkat parkkipaikalta katsomoihin voivat olla pitkiä, joten varaa mukaan hyvät kengät. Kisaradalle kannattaa ottaa mukaan auringolta ja sateelta suojaava varustus, vesipullo sekä korvatulpat ja kiikarit. Älä vie lasisia juomapulloja rata-alueelle, sillä ne poistetaan portilla. Kisalippu tulee säilyttää huolella koko viikonlopun ajan. Jos sinulla on paikka seisomakatsomossa tai numeroimaton istumapaikka, kannattaa paikalle saapua ajoissa, sillä ensimmäiset saavat parhaat paikat käyttöönsä.

Formula 1-kilpailut

Matkanjärjestäjä ei vastaa Formula-kisojen peruuntumisesta, ajankohdan tai paikan muuttumisesta, kilpailuohjelmassa olevista virheistä eikä edellä mainittujen epäkohtien asiakkaille aiheuttamista vahingoista tai kustannuksista.

Matkanjärjestäjän vastuu

Matkanjärjestäjä ei vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat force majeure-tapauksista kuten lakkotilanteet, luonnonkatastrofit, poliittiset selkkaukset tai muut vastaavat tilanteet. Matkanjärjestäjä ei myöskään vastaa tarjoamaansa valmismatkaan sisältymättömistä järjestelyistä, kuten mahdollisten liityntäkuljetusten toteutumisesta ja matkustajan pyynnöstä välitetyistä lisäpalveluista. Matkanjärjestäjä ei vastaa esitteessä mainittujen internet-sivujen tiedoista.

Vakuutukset

Matkojen hintoihin ei sisälly vakuutuksia. Matkustajan on itse huolehdittava siitä vakuutusturvasta, jonka hän katsoo matkalla tarvitsevansa. Suosittelemme peruutusturvan sisältämän vakuutuksen hankkimista matkan ajaksi.

Tutustu yleisiin matkapakettiehtoihin tästä:
https://www.matka-agentit.fi/yleiset-matkapakettiehdot

Matka-agenttien erityisehdot tästä:
https://www.matka-agentit.fi/matka-agenttien-erityisehdot-172018-alkaen

Suosittele meitä

2019 F1 kalenteri 

Jännittävä F1-kausi alkaa Australiasta 17.3.2019 ja päättyy Abu Dhabiin 1.12.2019 Kalenteriin mahtuu tänä vuonna 21 kisaa. 

17.3.2019  Australian Grand Prix        
31.3.2019  Bahrain Grand Prix  
14.4.2019 Kiinan Grand Prix        
28.4.2019 Azerbaijan Grand Prix        
12.5.2019 Espanjan Grand Prix        
26.5.2019 Monaco Grand Prix    
09.6.2019 Kanadan Grand Prix        
23.6.2019 Ranskan Grand Prix        
30.6.2019 Itävallan  Grand Prix    
14.7.2019Iso-Britannian Grand Prix        
28.7.2019 Saksan Grand Prix        
04.8.2019 Unkarin Grand Prix        
01.9.2019 Belgian Grand Prix        
08.9.2019 Italian Grand Prix        
22.9.2019 Singaporen Grand Prix        
29.9.2019 Russian Grand Prix        
13.10.2019Japanin Grand Prix        
27.10.2019Meksikon Grand Prix      
03.11.2019USA:n Grand Prix    
17.11.2019Brasilian Grand Prix    
01.12.2019 Abu Dhabin Grand Prix    

Lähde formula­matkalle!

Täytä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä.