Kiinan Grand Prix järjestetään Shanghaissa, jossa modernin F1-radan ehkä merkittävin ominaisuus on mutkien pituus. Tämä vaikuttaa kisaan varsinkin ensimmäisessä mutkassa, jossa kuljettajaan kohdistuu yli 2 G:n voimat lähes neljän sekunnin ajan. Radalla on myös huomattavan pitkä takasuora, joka laittaa autojen moottorit koville.

Tilaa formulamatka Kiinaan!

Shanghaissa on kaikkea: suuria ihmeitä, vaikuttavia elämyksiä, hämmästyttäviä vastakohtaisuuksia. Tässä hektisessä metropolissa kohtaavat menneiden dynastioiden aika, siirtomaakauden muistot, Idän Pariisin kiihkeä syke ja huippumoderni nykyaika. Perinteinen kiinalainen elämänmeno ja liikenteen joukossa puikkelehtivat rikshat sekoittuvat uusimpiin muotivirtauksiin ja huippumoderniin teknologiaan.

Lähde kokemaan ihmeellinen Shanghai ja formulahuuma perheesi tai ystäviesi kanssa. Järjestämme matkat pienille ja suurille ryhmille.


Matkan ajankohta ja hinnat

15. - 21.4.2020 (ke-ti) 1490 €/hlö + kisaliput 

TÄRKEÄÄ! Passin on oltava voimassa 6 kk matkan päättymisen jälkeen. Kiinaan tarvitaan turistiviisumi. Viisumiohjeet lähetämme n. 2 kk ennen matkaa.

Lue lisää allaolevasta linkistä! 

Suosittele meitä

Kiinan Grand Prix
Shanghai international Circuit

Sijainti:
Rata sijaitsee 30 kilometrin päässä Shanghain keskustasta.

Radan pituus:
5,451 km

Kilpailu:
56 kierrosta ~ 305,066 km

Rataennätys:
1.32,238 - M. Schumacher, Ferrari (2004)

Kuvan Copyright  (c) Grand Prix Tickets GesmbH 2015

Mikäli haluat lisätietoja matkastasi voit olla meihin yhteydessä allaolevalla lomakkeella.