Hyvä tietää formulamatkoista

Hyvä tietää Matka-agenttien formulamatkoista

Hintaan sisältyvät palvelut

Matkojen sisältö vaihtelee kisakohtaisesti. F1 -kisaliput eivät sisälly matkan perushintaan, vaan ne voi ostaa lisämaksusta toivomaansa kategoriaan, välitämme kisalippuja kaikkiin F1-kisoihin. Tarkista matkan hintaan sisältyvät palvelut aina matkavahvistuksesta.

Matkaehdot 

Ennakkomaksu on 500 €/hlö. Ennakkomaksun yhteydessä maksetaan myös tilatut kisaliput. Loppumaksun eräpäivä on 40 vrk ennen matkaa. 
Muilta osin noudatetaan Yleisiä Matkapakettiehtoja sekä vastuullisen matkanjärjestäjän, Suomen Matka-Agentit Oy:n erityisehtoja. www.matka-agentit.fi  

Kisaliput

Liput on tilattu yhteystyökumppaneidemme kautta, lippuhinnat sisältävät myös heidän toimituskulunsa. Kisaliput saadaan Suomeen viimeistään noin 2 viikkoa ennen lähtöpäivää ja toimitetaan asiakkaille tapauskohtaisesti. Joissain kohteissa edustajamme jakaa kisaliput paikan päällä, tästä ilmoitetaan etukäteen. HUOM! Kisalipputilaus on heti sitova ja peruutuskulut 100 %. Lippujen tilauskulut 30 €/tilaus.

Kuljetukset

Osa matkoista sisältää lentokenttä- ja kisakuljetukset. Koska kyseessä on kisamatka, kuljetukset kisapaikalle lähtevät yleensä aikaisin aamulla (klo 07.00-08.00) ja paluu on aika-ajojen/kisan jälkeen. Jos et käytä hintaan sisältyviä kuljetuksia, ilmoita siitä etukäteen matkanjohtajalle. Kisaviikonloppuna tiet lentokentille ja kisapaikoille ovat ruuhkaisia, joten varaudu pitkiin bussimatkoihin ja odotteluun.

Kisa-alue

Bussien parkkipaikat selviävät usein vasta kisa-alueelle saavuttaessa, joten eri päivinä saattaa olla eri parkkipaikka. Käyttäessäsi vain paluukuljetusta, tarkista bussin sijainti matkanjohtajalta. Parkkipaikan sijainti, bussin rekisterinumero ja matkanjohtajan puhelinnumero kannattaa kirjoittaa aina muistiin. Kävelymatkat parkkipaikalta katsomoihin voivat olla pitkiä, joten varaa mukaan hyvät kengät. Kisaradalle kannattaa ottaa mukaan auringolta ja sateelta suojaava varustus, vesipullo sekä korvatulpat ja kiikarit. Älä vie lasisia juomapulloja rata-alueelle, sillä ne poistetaan portilla. Kisalippu tulee säilyttää huolella koko viikonlopun ajan. Jos sinulla on paikka seisomakatsomossa tai numeroimaton istumapaikka, kannattaa paikalle saapua ajoissa, sillä ensimmäiset saavat parhaat paikat käyttöönsä.

Formula 1-kilpailut

Matkanjärjestäjä ei vastaa Formula-kisojen peruuntumisesta, ajankohdan tai paikan muuttumisesta, kilpailuohjelmassa olevista virheistä eikä edellä mainittujen epäkohtien asiakkaille aiheuttamista vahingoista tai kustannuksista.

Matkanjärjestäjän vastuu

Matkanjärjestäjä ei vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat force majeure-tapauksista kuten lakkotilanteet, luonnonkatastrofit, poliittiset selkkaukset tai muut vastaavat tilanteet. Matkanjärjestäjä ei myöskään vastaa tarjoamaansa valmismatkaan sisältymättömistä järjestelyistä, kuten mahdollisten liityntäkuljetusten toteutumisesta ja matkustajan pyynnöstä välitetyistä lisäpalveluista. Matkanjärjestäjä ei vastaa esitteessä mainittujen internet-sivujen tiedoista.

Vakuutukset

Matkojen hintoihin ei sisälly vakuutuksia. Matkustajan on itse huolehdittava siitä vakuutusturvasta, jonka hän katsoo matkalla tarvitsevansa. Suosittelemme peruutusturvan sisältämän vakuutuksen hankkimista matkan ajaksi.

Tutustu yleisiin matkapakettiehtoihin tästä linkistä

Matka-agenttien erityisehdot löydä tästä linkistä