Hintaan sisältyvät palvelut

Matkojen sisältö vaihtelee kisakohtaisesti.  F1-kisaliput eivät sisälly matkan perushintaan vaan ne voi ostaa lisämaksusta toivomaansa kategoriaan, välitämme kisalippuja kaikkiin F1-kisoihin. Tarkista matkan hintaan sisältyvät palvelut aina matkavahvistuksesta.

Kisaliput

Liput on tilattu yhteystyökumppaneidemme kautta ja sen vuoksi lippuhinnat sisältävät myös heidän toimituskulunsa. Kisaliput saadaan Suomeen yleensä viimeistään noin 2 viikkoa ennen lähtöpäivää ja toimitetaan asiakkaille tapauskohtaisesti.  Joissain kohteissa edustajamme jakaa kisaliput paikan päällä, tästä ilmoitetaan etukäteen.  HUOM! Kisalipputilaus on heti sitova ja peruutuskulut 100 %. Lippujen tilauskulut 30 eur/tilaus.

Kuljetukset

Osa matkoista sisältää lentokenttä- ja kisakuljetukset. Koska kyseessä on kisamatka, kuljetukset kisapaikalle lähtevät aikaisin aamulla (klo 7.00–8.00) ja paluu on aika-ajojen/kisan jälkeen. Jos et käytä hintaan sisältyviä kuljetuksia, ilmoita siitä etukäteen matkanjohtajalle. Kisaviikonloppuna tiet lentokentille ja kisapaikoille ovat ruuhkaisia, joten varaudu pitkiin bussimatkoihin ja odotteluun.

Kisa-alue

Bussien parkkipaikat selviävät usein vasta kisa-alueelle saavuttaessa, joten eri päivinä saattaa olla eri parkkipaikka. Käyttäessäsi vain paluukuljetusta, tarkista bussin sijainti matkanjohtajalta. Parkkipaikan sijainti, bussin rekisterinumero ja matkanjohtajan puhelinnumero kannattaa kirjoittaa aina muistiin. Kävelymatkat parkkipaikalta katsomoihin voivat olla pitkiä, joten varaa mukaan hyvät kengät. Kisaradalle kannattaa ottaa mukaan auringolta ja sateelta suojaava varustus, vesipullo sekä korvatulpat ja kiikarit. Älä vie lasisia juomapulloja rata-alueelle, sillä ne poistetaan portilla. Kisalippu tulee säilyttää huolella koko viikonlopun ajan. Poistuessasi katsomosta tai alueelta muista aina ottaa vastakappale, jolla pääset takaisin. Jos sinulla on paikka seisomakatsomossa tai numeroimaton istumapaikka, kannattaa paikalle saapua ajoissa, sillä ensimmäiset saavat parhaat paikat käyttöönsä.

Formula 1-kilpailut

Matkanjärjestäjä ei vastaa Formula-kisojen peruuntumisesta, ajankohdan tai paikan muuttumisesta, kilpailuohjelmassa olevista virheistä eikä edellä mainittujen epäkohtien asiakkaille aiheuttamista vahingoista tai kustannuksista.

Matkanjärjestäjän vastuu

Matkanjärjestäjä ei vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat force majoure -tapauksista kuten lakkotilanteet, luonnonkatastrofit, poliittiset selkkaukset tai muut vastaavat tilanteet.

Matkanjärjestäjä ei myöskään vastaa tarjoamaansa valmismatkaan sisältymättömistä järjestelyistä, kuten mahdollisten liityntäkuljetusten toteutumisesta ja matkustajan pyynnöstä välitetyistä lisäpalveluista. Matkanjärjestäjä ei vastaa esitteessä mainittujen internet-sivujen tiedoista.

Vakuutukset

Matkojen hintoihin ei sisälly vakuutuksia. Matkustajan on itse huolehdittava siitä vakuutusturvasta, jonka hän katsoo matkalla tarvitsevansa. Suosittelemme peruutusturvan sisältämän vakuutuksen hankkimista matkan ajaksi.

Tutustu yleisiin valmismatkaehtoihin:

http://www.matka-agentit.fi/yleiset-valmismatkaehdot

Matka-agenttien erityisehdot:

http://www.matka-agentit.fi/matka-agenttien-erityisehdot

Suosittele meitä

Lähde formula­matkalle!

Täytä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä.