Formulakisa Mexico Cityssä on elämys!

Autódromo Hermanos Rodríguezin moottorirata sijaitsee Mexico Cityssä kaupunkialueella noin 10 km päässä hotelleistamme. Rata on nimetty meksikolaisten kilpa-autoilijaveljesten Pedro ja Ricardo Rodríguez'n mukaan. Mexico Cityn rata on melko pomppuinen, johtuen kaupungin sijainnista geologisesti aktiivisella alueella. Ongelmia aiheuttaa myös tavallista ohuempi ilmanala, sijaitseehan kaupunki ylängöllä yli 2200 metriä merenpinnan yläpuolella.

Kuriositeettina mainittakoon, että vuoden 1992 formulakisoissa Mika Häkkinen oli kuudes ja JJ Lehto kahdeksas. Ayrton Senna, Nigel Mansell and Alain Prost ovat legendaarisia F1-voittajia Meksikon radalla.   

Hengästyttävän monipuolinen Mexico City on yksi koko Amerikan mielenkiintoisimmista matkailukaupungeista ja siksi sen nähtävyyksiin kannattaakin myös matkalla tutustua. Voit varata lisämaksullisia englanniksi opastettuja retkiä kuten kaupunkikierros tai retki Teotihuacánin temppelialueelle.

Haluatko formulamatkalle Mexico Cityyn?

Lähde kokemaan paluun tehnyt Meksikon Grand Prix!  F1-osakilpailun ohessa voit nauttia myös  suurkaupungin palveluista ja Meksikon intiaanikulttuurien huikeista nähtävyyksistä.

Esimerkkihinnat 6 vrk 1295 €/hlö + kisaliput    

Lue lisää allaolevasta linkistä! 

Lisätiedot ja varaukset

Meksikon Grand Prix
Mexico City, Autódromo Hermanos Rodriguez

Sijainti:
Rata sijaitsee kaupunkialueella noin 10 km itään Zona Rosalta.

Radan pituus:
4.42 km

Rataennätys:
1.16,788 - Nigel Mansell, Williams (1991)

Kuvan Copyright  (c) Grand Prix Tickets GesmbH 2015

Formulamatkat